GMR

Wat is de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad (GMR)?

Onder Allure, Stichting voor Openbaar Primair Onderwijs vallen 15 openbare basisscholen in de gemeenten Medemblik, Opmeer en Koggenland.

Beleid dat alle scholen aangaat, wordt op stichtingsniveau samen met alle schooldirecteuren opgesteld en met de GMR besproken. De uitvoering van het beleid en de gevolgen voor de individuele scholen worden binnen de school door de directeur met de MR besproken.

De GMR bestaat uit 8 personen, 4 namens de ouders en 4 namens het personeel van Allure.

De GMR wordt bijgestaan door een professionele secretaris die niet wordt gekozen, maar is aangesteld, te weten Willy Koster- Langerak.

De GMR is te bereiken via E-mail: gmr@stichtingallure.nl

Cluster A, Medemblik

Astrid Steenman, Derk van Zon, Barbara Bisschop

Cluster B, Koggenland