Het bestuursbureau ondersteunt de Allure scholen, directie en College van Bestuur bij de uitoefening van hun taken. De bezetting bestaat uit een Management Assistent, Medewerker Onderwijskwaliteit, Medewerker HRM, Huisvestingsmanager, Controller en een Directiesecretaris.

Het Allure bestuursbureau is geopend van maandag t/m donderdag van 9:00 -17:00 uur.

Vrijdag is het kantoor gesloten.

College van Bestuur: Mevrouw G.J.O. (Odette) Meskers

Management Assistent: Mevrouw A. (Aline) Visser

Medewerker Onderwijskwaliteit: Mevrouw R. (Roos) van der Kruk

Medewerker HRM: De heer D. (Dick) ten Brinke